LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

17/10/10

Και τώρα… Panathinaikos

Στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της φετινής σεζόν, ο Παναθηναϊκός έδειξε μέταλλο και χαρακτήρα και παρά τις απουσίες κόσμου και βασικών, πήρε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Επιστρέφουν σιγά-σιγά οι τραυματίες, αλλά κυρίως η αισιοδοξία στο πράσινο στρατόπεδο, όπου άπαντες στρέφουν πλέον το βλέμμα τους στην Ευρώπη και στο ματς με την Ρούμπιν Καζάν.



Πέρα από τους τρεις βαθμούς που τον κρατούν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, ο Νίκος Νιόπλιας κρατάει την εξαιρετική εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. Παρά την ανισορροπία που δημιουργούσε η απουσία κλασικών πλάγιων, το «τριφύλλι» έκανε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε εκτός από την γκολάρα του Βύντρα, να πετύχει και άλλα τερμάτα.

Με δεδομένο το γεγονός ότι Λέτο, Νίνης και Γκοβού είναι αδύνατο να βρεθούν και οι τρεις στη διάθεση του Κοζανίτη τεχνικού στο ματς της Τετάρτης για το Champions League, είναι λογική και η οπισθοχώρηση της ομάδας, καθώς οι παίκτες θα τραβήξουν... ''κουπί'' και φυσικά, ανάσες εν όψει της συνέχειας.
Με φόρα η Ρούμπιν στην Αθήνα

Η Ρούμπιν επικράτησε 2-1 της FC Ροστόφ στο Καζάν για το ρωσικό πρωτάθλημα και θα έρθει στην Αθήνα για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό για το Champions League με την καλύτερη ψυχολογία. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 4’ με τον Παβλένκο, αλλά ένα οκτάλεπτο αρκούσε για να έρθει η ανατροπή, με γκολ των Νάτκο στο 10’ και Μάρτινς στο 12’. Παρά την αποβολή του Μπαλιάικιν στο 86’ η Ρούμπιν κράτησε τη νίκη που τη φέρνει στους 50 βαθμούς μετά από 24 αγώνες, αλλά έχοντας έξι λιγότερους πόντους και δύο περισσότερα ματς από την πρωτοπόρο Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Η σύνθεση που παρέταξε ο Κούρμπαν Μπέρντιεφ: Ρίζνικοφ, Ανσάλντι, Νάβας, Ορέχοφ, Ριαζάντσεφ, Κασάεφ, Μουράφσκι (68’ Νομπόα), Μπαλιάικιν, Νάτκο, Εντουάρντο (46’ Κορνιλένκο), Μάρτινς (46’ Μεντβέντεφ).





www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου