LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

22/10/10

«Πάρτε Πελεγκρίνι»



Ο πρόεδρος της Βιγιαρεάλ, Φερνάντο Ροτς, στο γεύμα με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ τόνισε πως ιδανική λύση για τον πάγκο του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι ο Μανουέλ Πελεγκρίνι. 

Ο ισχυρός άνδρας του «κίτρινου υποβρυχίου» στο γεύμα που παρέθεσε στους Θεσσαλονικείς πριν το παιχνίδι, προέτρεψε τους ιθύνοντες του ελληνικού συλλόγου να προσλάβουν τον Χιλιανό τεχνικό  για τη θέση του προπονητή.  «Αν θέλετε προπονητή πάρτε τον Πελεγκρίνι. Είναι ιδανικός για τη δημιουργία ομάδων. Και τη Βιγιαρεάλ αυτός τη δημιούργησε. Επιπλέον μη νομίζετε ότι είναι τόσο ακριβός όσο ακούγεται». Ο Πελεγκρίνι είναι άνεργος από τότε που αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και πριν λίγο καιρό αρνήθηκε πρόταση για να αναλάβει την εθνική ομάδα της Ιαπωνίας.
«O Πάμπλο είναι πολύ πικραμένος»   
Τελικά ο Πάμπλο Γκαρσία δεν παραβρέθηκε στον παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Βιγιαρεάλ όπως είχε ακουστεί. Ο Ουρουγουανός βρίσκεται με την οικογένειά του στην Ισπανία και αναμένεται να επιστρέψει προκειμένου να απολογηθεί στη διοίκηση  για όσα συνέβησαν στις προπονήσεις. Το «παρών» στο «Μαδριγάλ» έδωσε ο Έλληνας εκπρόσωπος του παίκτη, Δημήτρης Καγιόγλου, ο οποίος τόνισε στη «SportDay» πως «ο Πάμπλο είναι πολύ πικραμένος. Θα ήθελε πολύ να παίξει σε αυτό το παιχνίδι. Το συζητούσαμε νωρίτερα και μου έλεγε ότι πιστεύει στη νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στο ‘’Μαδριγάλ'’. Είναι μια έδρα που τη γνωρίζει αρκετά καλά και πίστευε ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά στη συνάντηση με τη διοίκηση την ερχόμενη Δευτέρα. Ο Γκαρσία θα είναι την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη».  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου