LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

23/10/10

Δεν πρόλαβε ο Γκοβού



ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ Ο ΠΑΟ ΜΕ ΑΕΚ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΙΝΗΣ, ΛΕΤΟ, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο «ΚΑΡΑ». ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ

Απών από το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ θα είναι ο Σίντνεϊ Γκοβού, ο οποίος παρά τα αισιόδοξα μηνύματα των τελευταίων ημερών, δεν μπόρεσε τελικά να βρεθεί στο 100% και να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Έτσι λοιπόν, ο Γάλλος άσος θα δει το παιχνίδι από την τηλεόραση, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τους Λέτο, Νίνη, Πετρόπουλο, Σεϊταρίδη και Φερνάντες. Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή βρίσκονται οι Καντέ και Μαυρίας.

Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» έκαναν ζέσταμα, συνέχισαν με ταχύτητες και ακολούθως έπαιξαν δίτερμα δίνοντας έμφαση στις στατικές φάσεις. Με εξαίρεση το δίτερμα, ο Γιώργος Καραγκούνης συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα, ενώ οι Λέτο και Νίνης προπονήθηκαν ατομικά.

Αναλυτικά η αποστολή: Τζόρβας, Καρνέζης, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ιωαννίδης, Σιμάο, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Λουίς Γκαρσία, Πλεσί, Μαρίνος, Σισέ, Πετρόπουλος, Μαυρίας, Δημούτσος.

Ξανά Παιανία ο Πατέρας

Ο Νίκος Πατέρας έχει συνηθίσει πλέον πριν από τα μεγάλα παιχνίδια να πηγαίνει στην Παιανία και να παρακολουθεί την τελευταία προπόνηση των «πρασίνων». Το ίδιο λοιπόν έκανε και σήμερα ο πρόεδρος του»τριφυλλιού», χωρίς όμως να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές.





www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου