LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

29/10/10

"Γκέκας, ο Έλληνας Γκερντ Μίλερ"



Ο Φάνης Γκέκας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στο ξεκίνημα της σεζόν, "αναγκάζοντας" τον προπονητή του να τον παρομοιάσει με τον Γκερντ Μίλερ!

"Το γκολ είναι η τέχνη του", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Μίκαελ Σκίμπε, βλέποντας τον Φάνη Γκέκα να σκοράρει ακατάπαυστα με τη φανέλα της Άιντραχτ, μετρώντας ήδη 9 γκολ σε 11 επίσημους αγώνες από την αρχή της χρονιάς.



Ο 45χρονος τεχνικός της ομάδας του Έλληνα στράικερ είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την ως τώρα παρουσία του σε σημείο που να τον παρομοιάζει με τον κορυφαίο σκόρερ που έβγαλε ποτέ το γερμανικό ποδόσφαιρο:

«Είναι ένας από τους λίγους επιθετικούς του είδους του. Απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι το γκολ είναι η τέχνη του. Με τις τοποθετήσεις και την άνεσή του στο σκοράρισμα, μου θυμίζει κάτι από Γκερντ Μίλερ», ήταν τα λόγια του Μίκαελ Σκίμπε.

Αναμφισβήτητα μεγάλη τιμή για τον Λαρισαίο επιθετικό να τον παρομοιάζουν με τον Γκερντ  Μίλερ, ο οποίος σε 62 συμμετοχές με την εθνική Γερμανίας σκόραρε 68 τέρματα, με πιο σημαντικό το νικητήριο γκολ στον τελικό του Μουντιάλ του 1974 κόντρα στην Ολλανδία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου