LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

23/10/10

Παίζουν Φετφατζίδης, Ριέρα!



Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να καταστρώνει τα πλάνα του για το αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη με τον Γιάννη Φετφατζίδη και τον Άλμπερτ Ριέρα. Ο Ισπανός τεχνικός είδε τους δύο παίκτες να προπονούνται μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους και να αφήνουν πίσω τα προβλήματα που τους ανάγκασαν να μην «βγάλουν» τη χθεσινή προπόνηση. 

Αντίθετα, ο Πάντελιτς δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε στο γόνατο και έκανε ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης, μένοντας εκτός αποστολής.

Μετά από την προπόνηση ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής από την οποία απουσιάζει -για άλλη μια φορά- το όνομα του Μοϊσές Ουρτάδο. Ο Ισπανός συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις αλλά ο Βάσκος επέλεξε να τον αφήσει εκτός, κρίνοντας ότι δεν είναι τελείως έτοιμος και θέλοντας να μην τον πιέσει κινδυνεύοντας έναν τραυματισμό.
H αποστολή του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Γ. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Ζαϊρί, Φετφατζίδης, Νέμεθ, Ποτουρίδης.

Επίσκεψη Κομινάκη

Τη σημασία του αυριανού παιχνιδιού επισήμανε στους Νικοπολίδη και Τοροσίδη ο Σωκράτης Κομινάκης εκ μέρους της διοίκησης, σε επίσκεψή του στου Ρέντη. Τους ζήτησε να είναι συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και να μην έχουν στο μυαλό τους το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.





www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου