LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

16/10/10

Χιμένεθ για όλα: «Δεν έχω μαγικό ραβδί». «Πολύ καλή η ΑΕΚ τον Δεκέμβρη»

«ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟ». «ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ». «ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΡΗ». ΧΩΡΙΣ 'ΛΥΜΠΕ' ΣΤΟ 'ΚΛ. ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ'.



Τον προσεχή Δεκέμβρη αναμένεται να παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο η ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα σχολίασε σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους τού Τύπου, μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης του Σαββάτου, ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι
 δεν θέλει να δημιουργήσει κάτι πρόχειρο στην ομάδα, συμπληρώνοντας ότι οι 'κιτρινόμαυροι' πηγαίνουν για τη νίκη και μόνο στη Θεσσαλονίκη, ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Άρη. 

Ο
 Χιμένεθ άρχισε τις δηλώσεις του λέγοντας στους δημοσιογράφους ότι: «Θέλουμε να υπάρχει σεβασμός και καλός συντονισμός μεταξύ μας. Πολύ σύντομα θα βρισκόμαστε σε μία αίθουσα Τύπου, κάτι που αξίζουμε κι εμείς κι εσείς».
Τον Δεκέμβριο θα παρουσιαστεί μία πολύ καλή ΑΕΚ:  «Έχουμε δεχθεί την καλύτερη φιλοξενία από τη διοίκηση και τον κόσμο της ΑΕΚ. Ο τρόπος που αντιμετώπισαν τη σκληρή δουλειά οι παίκτες ήταν ο καλύτερος. Δεν μπορούν να αλλάξουν όλα με ένα μαγικό ραβδί. Αυτό που μπορώ να κάνω, είναι να δουλέψω σκληρά και να μεταφέρω τη γνώση και την εμπειρία μου στην ομάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαι πεπεισμένος ότι το Δεκέμβριο θα παρουσιαστεί μία πολύ καλή ΑΕΚ. Πάντως δεν πρόκειται να αφήσουμε τίποτα να πάει χαμένο και κανένα παιχνίδι μέχρι τότε. Θέλω να ευχαριστήσω τους προηγούμενους συναδέλφους μου, αλλά θέλω να μεταφέρω τις δικές μου ιδέες», δήλωσε ο Ανδαλουσιανός τεχνικός. 
Δεν είναι ώρα για κάτι πρόχειρο: «Θα ήταν τρελό να κάνουμε μια δραματική αλλαγή στον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα. Θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές, αλλά όχι πολύ μεγάλες. Σε όλα τα θετικά που έχουν γίνει μέχρι τώρα, θέλω εγώ να προσθέσω κάποια δικά μου στοιχεία. Δεν είναι ώρα για να κάνουμε κάτι πρόχειρο. Πιστεύω πως σε ένα σύντομο διάστημα θα πρέπει να δείξουμε την καλύτερή μας εικόνα. Είναι τιμή μας που όλοι είναι κοντά στην ομάδα, διοίκηση, παίκτες, τεχνικό τιμ, υπάλληλοι και φίλαθλοι. Να είμαστε όλοι μια γροθιά και τα δύο χρόνια που έχω συμβόλαιο να φτιάξουμε μία ΑΕΚ που η ιστορία της επιβάλλει και αξίζει».
Καλύτερη άμυνα η επίθεση: «Έχω μια αντίληψη ποδοσφαίρου. Προσπαθώ να μαθαίνω από τους καλύτερους, αλλά μπορώ να μάθω πολλά κι από ένα ματς με τη δεύτερη ομάδα. Καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Για να κάνουμε καλή επίθεση, πρέπει να παίζουμε καλή άμυνα. Μου αρέσουν οι ομάδες που παίζουν ολοκληρωμένο ποδόσφαιρο, με οργανωμένη επίθεση και άμυνα, πάντα με τάξη».
Για τη νίκη εναντίον τού Άρη: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι σε καλή κατάσταση. Τα αποτελέσματα είναι πάρα πολύ σημαντικά, αλλά δεν θα εστιάσουμε μόνο σε αυτό. Θέλουμε να βαδίσουμε πάνω σε μια φιλοσοφία, για να φτάσουμε σε μια μακροπρόθεσμη επιτυχία. Πρέπει να είμαστε υγιείς, να προσπαθήσουμε σκληρά και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Θέλουμε να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι, ξεκινώντας από πάνω προς τα κάτω. Δεν θέλω να κάνουμε δύο καλά ματς στην αρχή και μετά να πέφτουμε. Αυτή η φιλοσοφία θέλω να μεταφράζεται σε σημαντικούς στόχους».
Χωρίς Λύμπε

Οριστικά χωρίς τον Νίκο Λυμπερόπουλο στην αποστολή της θα ταξιδέψει η 
ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, αφού ο πεπειραμένος άσος έκανε και στην προπόνηση του Σαββάτου ατομικό ποόγραμμα και δεν είναι στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ. 

Μετά το τέλος του προγράμματος, το οποίο κράτησε 1,5 ώρα, ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε τους 19 παίκτες για το 'Κλ. Βικελίδης':  Σάχα, Αραμπατζής, Γιάχιτς, Νασούτι, Μανωλάς, Δέλλας, Λαγός, Νταντόμο, Καφές, Μάκος, Γκέντσογλου, Ντιόπ, Έντερ, Σκόκο, Λεονάρντο, Μπερνς, Γκερέιρο, Μπλάνκο και Τζιμπούρ.



www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου