LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

22/10/10

Μωραΐτης: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρει σπίτι»



Πρώτο, χρονικά, θέμα στις επίκαιρες συζητήσεις της Βουλής ήταν το γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού. Απαντώντας σε επερώτηση του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ κ. Αθανασίου Πλεύρη, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Θάνος Μωραΐτης τάχθηκε υπέρ της άμεσης στέγασης του Παναθηναϊκού σε δικό του γήπεδο, στηρίζοντας τη λύση του Βοτανικού, θέτοντας τον όρο να υπάρξει συμβιβασμός ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές.  

«Ο κόσμος του Παναθηναϊκού επιθυμεί τη στέγαση της ομάδας του και του Ερασιτέχνη κι αυτό είναι κατανοητό. Ο σύλλογος πρέπει να βρει το δικό του σπίτι, αλλά πρέπει να υπάρξουν τάσεις συμβιβασμού ώστε αυτό να συμβεί», ήταν η ακριβής δήλωση του κ. Μωραΐτη.

Ο βουλευτής της Πρώτης Περιφέρειας της Αθήνας έφερε το θέμα με επερώτηση στην ολομέλεια, ζητώντας απαντήσεις για τις καταστάσεις που έχουν διαμορφωθεί και αφορούν την καθυστέρηση της Διπλής Ανάπλασης. «Μακάρι ο Νόμος που θέλετε να περάσετε να είναι προς όφελος της εξέλιξης του έργου της Διπλής Ανάπλασης», τοποθετήθηκε ο κ. Πλεύρης, ο οποίος δευτερολόγησε: «Το γήπεδο πρέπει να γίνει κι επειδή ο Παναθηναϊκός ζητά λύση στη στέγασή του, αλλά και για να προχωρήσουν τα επενδυτικά έργα, ώστε να επωφεληθεί και η οικονομία, αλλά και να βρει η Αθήνα έναν πνεύμονα οξυγόνου στο κέντρο της».



www.sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου