LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

28/10/10

Χαλαρή προπόνηση... χωρίς οπαδούς




Χαλαρή η προπόνηση των "πράσινων" από τον Νιόπλια λόγω της ταλαιπωρίας που υπέστησαν με τη καθυστερημένη άφιξη στην Αθήνα από την Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή τα πλάνα για ντέρμπι αλλά και η παρουσία της αντιπροσωπείας των οπαδών.
Την Παρασκευή μετατέθηκαν τα πλάνα που θα σχεδιάσει αναφορικά με το ντέρμπι του Σαββάτου, ο Νίκος Νιόπλιας, την μέρα που θα πάνε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και οι οπαδοί του "τριφυλλιού".

Εμφανώς ταλαιπωρημένοι από το ταξίδι και τα όσα υπέστησαν μετά το τέλος του αγώνα με την Κοζάνη με την κακοκαιρία στην Θεσσαλονίκη και την διαμονή σε ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας, οι "πράσινοι" επέστρεψαν στην Αθήνα ανήμερα της 28ης Οκτώβρη,


Ολη η αποστολή από το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" βρέθηκε κατευθείαν στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, αφού δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο ενόψει ντέρμπι.


Ωστόσο η προπόνηση που ήταν καθορισμένη για σήμερα δεν έγινε όπως την είχε στο μυαλό του ο Νίκος Νιόπλιας.


Ο Κοζανίτης τεχνικός προτίμησε να αφήσει για αύριο Παρασκευή, τα σχέδια και την αναφορά του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό δεδομένης της κούρασης των παικτών του.


Όσοι ταξίδεψαν στην Κοζάνη και αγωνίστηκαν ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και θα μπουν στην επόμενη προπόνηση σε φουλ ρυθμούς.

Οι υπόλοιποι όμως, συνέχισαν την προετοιμασία τους υπό τις οδηγίες του Έμπεν, όπως έκαναν και τις προηγούμενες μέρες.

Λέτο και Νίνης προπονήθηκαν ατομικά και δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι του Σαββάτου. Αντίθετα, ο Καντέ θα βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή του, αφού έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ωστόσο θεωρείται δύσκολο να είναι στις αρχικές επιλογές αφού έχει χάσει αρκετές προπονήσεις.


Οπως και ο Νιόπλιας... οι οπαδοί

Σε ανάλογη κίνηση με τον Νιόπλια (να δείξει τα πλάνα του και να αναφερθεί για το ντέρμπι στους παίκτες του) προχώρησαν και οι οπαδοί του "τριφυλλιού".


Συγκεκριμένα, ενώ σήμερα (Πέμπτη) ήταν προγραμματισμένη η παρουσία τους στην προπόνηση, αυτή αναβλήθηκε.

Ετσι, η αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών θα μεταβεί την Παρασκευή στις εγκαταστάσεις της Παιανίας για να "ντοπάρει" τους παίκτες του Νιόπλια και να ζητήσει την νίκη επί των Πειραιωτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου