LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

25/10/10

Μιραλάς: "Πιο απελευθερωμένοι στο ντέρμπι"

Ο ΜVP του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη, Κέβιν Μιραλάς, τόνισε πως η ομάδα του θα είναι πιο απελευθερωμένη στο ντέρμπι μετά το +4.



Ο Βέλγος επιθετικός στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του, την πτώση στο δεύτερο μέρος, στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, αλλά και στην δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.


"Είναι πολύ σημαντικό το +4 για εμάς και τους φιλάθλους μας γιατί θα παίξουμε πιο απελευθερωμένα στο ντέρμπι", δήλωσε αρχικά για το ντέρμπι και το +4.

Όσο για το ματς με τον Άρη, τόνισε:
 "Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει 2-3 γκολ, αλλά στο δεύτερο τραβηχτήκαμε λίγο πίσω".

Για το αν είχαν το μυαλό τους στο ντέρμπι: 
"Δεν το κάναμε γιατί είχαμε στο μυαλό μας το ντέρμπι, απλά είναι από τα λάθη που δεν πρέπει να ξανακάνουμε".

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: 
"Ενόψει του ΠΑΟ μπορεί να είναι επικίνδυνο να χάνουμε ευκαιρίες έχει ήδη συμβεί σε 2 αγώνες και θα δουλέψουμε πάνω σ' αυτό στις προπονήσεις". 
Μέλμπεργκ: "Όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς"
Ο Όλοφ Μέλμπεργκ στάθηκε στην συγκομιδή βαθμών: 
"Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλα γκολ. Σημασία όμως έχει η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Θέλουμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς γιατί έρχονται δύσκολα ματς με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ εκτός".

Για το +4 ενόψει και του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ: 
"Δεν παίζει ρόλο η διαφορά, αυτά είναι ντέρμπι. Σίγουρα η πίεση είναι μεγάλη αλλά εμείς θέλουμε το πρωτάθλημα. Κάνουμε πολύ καλή προπόνηση και είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι".
Κάλβο: "Να σηκώσουμε κεφάλι"


Από την πλευρά του, ο Τόνι Κάλβο, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα, όμως εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο Άρης μπορεί να σηκώσει κεφάλι.
"Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι με το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι γιατί έχουμε ένα δύσκολο ματς στα Τρίκαλα", τόνισε αρχικά.

Για την διαιτησία υπογράμμισε: 
"Οι διαιτητές προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους και κάποιες φορές μπορεί να κάνουν ένα ανθρώπινο λάθος που ίσως επηρεάσει το αποτέλεσμα".

Για την καλή απόδοση που έχει τα τελευταία δύο ματς: 
"Έχουμε έναν πάρα πολύ καλό προπονητή και είμαι έτοιμος να παίξω όποτε μου ζητηθεί".
Ρουίς: "Μου έγινε πέναλτι"

Ο Ρουίς τόνισε πως του έγινε πέναλτι, όμως στάθηκε στην ατμόσφαιρα που σίγουρα επηρέασε τον διαιτητή.

Για το ματς είπε: 
"Είμαστε ανικανοποίητοι από το αποτέλεσμα, έστω κι αν γνωρίζαμε από την αρχή πως παίζαμε κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα και μάλιστα στην έδρα της.
Για την φάση του πέναλτι: "Μου έγινε ανατροπή, αλλά όταν παίζει με μια τόσο μεγάλη ομάδα εκτός έδρας, είναι λογικό ο διαιτητής να επηρεάζεται από την ατμόσφαιρα. Δυστυχώς μου έγινε πέναλτι".
Για την συνέχεια: "
Είναι μια δύσκολη περίοδος για εμάς στο πρωτάθλημα και πρέπει να βγούμε γρήγορα. Πρέπει να έρθει η ανάταση, να πάρουμε τη νίκη πρόκριση (στα Τρίκαλα), κάτι που θα μας βοηθήσει για να ξεκινήσουμε και πάλι με το δεξί στο πρωτάθλημα".



www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου