LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

18/10/10

Ξεκινάνε επαφές με τους «4»

Από τα δεκάδες ονόματα που έχουν προταθεί στον ΠΑΟΚ για τη θέση του προπονητή, μόνο τέσσερα είναι εκείνα που θα διεκδικήσουν μέχρι το τέλος το χρίσμα της τεχνική ηγεσίας. Άντιτς, Ντοναντόνι, Λε Γκεν και Γκρος. Από αύριο (18/10) αρχίζουν τις επαφές με τους εκλεκτούς.



Τέσσερις προπονητές με διαφορετική φιλοσοφία και με τεράστιες δυνατότητες να αφυπνίσουν τον κοιμώμενο γίγαντα προκρίθηκαν στην επόμενη φάση αυτή των διερευνητικών επαφών. Το ξεσκαρτάρισμα έγινε σήμερα (17/10) από τα δεκάδες ονόματα που προτάθηκαν από μάνατζερ. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Παντελής Κωνσταντινίδης κλείστηκαν σε ένα γραφείο και άρχισαν να περνούν όλους τους προπονητές από κόσκινο μέχρι να καταλήξουν στους καλύτερους.
Οι «4»
Ο Ράντομιρ Άντιτς που πρόσφατα εγκατέλειψε τον πάγκο της Εθνικής Σερβίας. Ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι, επίσης πρώην προπονητή της Εθνική Ιταλίας και της Νάπολι. Ο Γάλλος Πολ Λε Γκεν που διετέλεσε προπονητής στην Εθνική Καμερούν, αλλά και ο Γερμανός Κρίστιαν Γκρος που απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της Στουτγκάρδης, είναι οι τέσσερις προπονητές που από αύριο (18/10) θα έχουν συζητήσεις με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου».
Πάνε για νέα υπέρβαση
Πρόκειται σίγουρα για μεγάλα ονόματα στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο που έχουν αφήσει τις δικές τους πινελιές στις ομάδες που δούλεψαν. Όμως και οι τέσσερις έχουν ένα κοινό παρανομαστή, καθώς η τιμή τους είναι αρκετά «αλμυρή» για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ.
Αυτό θα είναι το ηλεκτροσόκ
Στην ΠΑΕ, ωστόσο, είναι αποφασισμένοι να φέρουν στην Τούμπα ένα μεγάλο όνομα προπονητή που θα ανεβάζει την ψυχολογία όχι μόνο των παικτών και του κόσμου, αλλά και της ίδιας της διοίκησης. «Ο επόμενος προπονητής θα είναι 101% τοις εκατό ξένος», υποστήριξε στο gazzetta.gr παράγοντας της διοίκησης Ζαγοράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου