LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

26/10/10

NTEΡΜΠΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ....

Καθώς μπαίνουμε σιγά σιγά σε κλίμα ντέρμπι έχει πολύ ενδιαφέρον η ανάγνωση των εφημερίδων , κυρίως των οπαδικών . 


Aπό τη μία οι ερυθρόλευκες βρίσκονται σε κλίμα φιέστας αφού έχουν ήδη δώσει τη νίκη στο ντέρμπι και ταυτόχρονα τον τίτλο. Από την άλλη οι πράσινες προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα των τελευταίων αγώνων και δίνουν στο παιχνίδι του Σαββάτου σημασία τελικού. 
Καλά όλα αυτά αλλά το παιχνίδι του Σαββάτου δεν κρίνει το πρωτάθλημα καθώς βρισκόμαστε μόνο στην έβδομη αγωνιστική και κανένα πρωτάθλημα δεν κρίθηκε από τόσο νωρίς. Εξάλλου μετά από αυτό το ντέρμπι τα πράγματα αλλάζουν πολύ καθώς ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με ένα αρκετά βατό πρόγραμμα ενώ για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε τώρα ξεκινάει το δύσκολο μέρος του πρωταθλήματος. Σίγουρα αν η διαφορά το βράδυ του Σαββάτου είναι 7 βαθμοί ο ολυμπιακός αποκτά ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τον τίτλο. Αν όμως έχει μειωθεί στον ένα τότε το πρωτάθλημα γίνεται και πάλι καυτό. Επιπλέον καλό θα είναι στον Ολυμπιακό να χαμηλώσουν λίγο τους τόνους γιατί είναι ντέρμπι και πάντα υπάρχουν εκπλήξεις. Δεν είναι πολύ μακριά η περσινή σαιζόν όπου ο  διαλυμένος Ολυμπιακός νίκησε τον εξαιρετικό Παναθηναϊκό... 


Εντύπωση προκαλεί η ανανεωμένη ΑΕΚ που νίκησε στο ρελαντί τον πρωταθλητή και γενικά δεν θυμίζει σε τίποτα την μίζερη ΑΕΚ των τελευταίων χρόνων. Φαίνεται ότι η άφιξη του Χιμένεθ έκανε πολύ καλό στο δικέφαλο αφού άλλαξε τρομερά την ψυχολογία και τη φιλοσοφία της ομάδας και την έβαλε και πάλι στο κόλπο του τίτλου. 


Νομίζω ότι οι Ισπανοί ταιριάζουν στην ελληνική νοοτροπία και αν τελικά ο Παναθηναϊκός αλλάξει προπονητή μάλλον θα στραφεί προς την ιβηρική χερσόνησο. 




Τέλος , πολύ θετική είναι η παρουσία της Κερκύρας στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Φαίακες κάνουν εξαιρετικές εμφανίσεις και παρόλο που ακόμη δεν έχουν μόνιμη έδρα φαίνονται ικανοί να κλειδώσουν από πολύ νωρίς την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία. 










Αυτά για σήμερα....

Από εδώ και πέρα θα τα λέμε πιο συχνά μέσω του blog με περισσότερα άρθρα και νέα θεματολογία.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΡΑΚΙΩΤΗΣ  (ΒΑΤΣΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου