LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

22/10/10

«Μισή» στο ντέρμπι...



Θλάση αριστερού δικεφάλου ο Νάτσο Σκόκο, θλάση γαστροκνήμιου ο Κώστας Μανωλάς, δεν υπολογίζεται οριστικά ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Η ΑΕΚ... πονάει ενόψει ντέρμπι.

Πάνω που πήγαν να χαρούν στην Ένωση, με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και την 4άρα επί του Άρη, ήρθε η γνωστή κατάρα για να φέρει τα πάνω-κάτω... Οι «κιτρινόμαυροι» υπολόγιζαν να πάνε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου με νίκη πλησιάζουν στο -1, με όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους και ψυχολογία στα ύψη. Τελικά υπάρχουν απουσίες αρκετές και σημαντικές και αυτό, όπως και να το κάνουμε, επηρεάζει και ψυχολογικά. 

Οι φόβοι για θλάση στον Σκόκο επιβεβαιώθηκαν, ενώ οριστικά εκτός για την κυριακάτικη αναμέτρηση είναι και οι Μανωλάς, Λυμπερόπουλος. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιο ενώ ο πολύπειρος επιθετικός, που εκτός των άλλων έχει και παράδοση σε αυτά τα ντέρμπι, κατάφερε να προπονηθεί την Παρασκευή αλλά δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί την Κυριακή και οριστικά δεν υπολογίζεται ούτε αυτός...

Από εκεί και πέρα, γιατί υπάρχουν κι άλλοι τραυματίες, ο Νίκος Γεωργέας και ο Χρήστος Πατσατζόγλου έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Σανέλ Γιάχιτς συνέχισε τη θεραπεία του λόγω της κάκωσης πέλματος που τον ταλαιπωρεί. 

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης της Παρασκευής, όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην Άντερλεχτ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

* Η προπόνηση του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη για τις 10:30.
Νεστορίδης για τη βράβευση


Πριν την έναρξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό η ΠΑΕ 
ΑΕΚ θα βραβεύσει τον Κώστα Νεστορίδη για την τεράστια προσφορά του στην Ένωση και σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM, τόνισε τα ακόλουθα. 
Για τη βράβευση του από την ΠΑΕ: «Είναι μια μεγάλη τιμή για μένα. Είναι μια εξαιρετική ιδέα από την ΠΑΕ, που θα φέρει κοντά στην ομάδα ανθρώπους που έχουν "ματώσει" για εκείνη».
Για τις αναμνήσεις του: «Όλα αυτά που ακούγονται δεν είναι μύθοι, είναι γεγονότα. Από το ότι έλεγα σε πολλά παιχνίδια στον τερματοφύλακα που θα τη στείλω και πάλι δεν μπορούσε να αποκρούσει, μέχρι το ότι πέτυχα 17 γκολ από κόρνερ. Όταν είχα πάει να παίξω στην Αυστραλία -από ένα σημείο κι έπειτα, χτυπούσα κόρνερ και μου έβαζαν... τείχος»!
Για το πώς εξηγεί τα κατορθώματα του: «Ασχολήθηκα από μωρό με το ποδόσφαιρο. Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός να κάθομαι μπροστά σε ένα ντουβάρι, να προπονούμαι με την μπάλα και να προσπαθώ να διαπιστώσω τα φάλτσα που μπορούσα να της δώσω. Όταν έπαιζα στην ΑΕΚ, υπήρχαν φορές που έκανα προπόνηση και με την ομάδα μπάσκετ. Με τους Αμερικάνο, Ζούπα, Λαρεντζάκη... Εκείνοι έπαιζαν με τα χέρια κι εγώ... με τα πόδια. Για μένα ήταν εύκολο. Απλά αξιοποίησα το ταλέντο που μου έδωσε ο Θεός. Είχα ευστροφία, ταχύτητα και χρησιμοποιούσα το σπάσιμο της μέσης για να ξεγελάω τον τερματοφύλακα».





www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου