LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

22/10/10

Χωρίς Τεόντοσιτς στη Θεσσαλονίκη



Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη, εφόσον το ματς διεξαχθεί χωρίς τον Μίλος Τεόντοσιτς ο οποίος έμεινε στην Αθήνα λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Ένα πρόβλημα στη μέση του Μίλος Τεόντοσιτς ήταν αρκετό για να τον κρατήσει στην Αθήνα, προκειμένου να ξεκουραστεί και να είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι με την Μπάμπεργκ την επόμενη εβδομάδα.


Προβληματισμένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς καθώς δεν γνωρίζει τελικά αν θα γίνει παιχνίδι ή όχι στη Θεσσαλονίκη. "Εκτιμάμε τον Αρη που είναι μια ομάδα με μεγαλη παράδοση. Πάμε ουσιαστικά για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι μας γιατί αυτο στη Λαμια δεν ήταν του επιπέδου που θέλαμε", τόνισε ο Σέρβος τεχνικός και συνέχισε:


"Είναι δύσκολο να προετοιμαστεις για ένα τέτοιο παιχνίδι όταν τη μια μαθαίνεις πως δεν παίζεις και την άλλη πως  παίζεις. Χρειαζόμαστε αυτο το παιχνίδι γιατί έχουμε μείνει πίσω απο τις άλλες ομάδες της Ευρωλιγκα. Το πρόβλημα με τον Μιλος είναι σοβαρό για μας αλλα με την ομαδικότητα θα καλύψουμε το κενό. Ο Αρης έχει ιδιαίτερο στυλ, παιζει με πολλούς αιφνιδιασμους και αυτο που θελουμε είναι να ελέγξουμε το ρυθμό". 

Το ίδιο μετρημένος στις δηλώσεις του, παρουσιάστηκε και ο Ματ Νίλσεν ο οποίος τόνισε: "Μια πρεμιέρα είναι απο μονη της δύσκολη, πόσο μάλλον όταν παίζεις απέναντι σε μια καλή ομάδα και σε ένα δύσκολο γήπεδο. Το πρόβλημα για μας είναι η έλλειψη παιχνιδιών και για αυτο χρειαζόμαστε τετοια δυνατά παιχνίδια".



Τη θέση του Τεόντοσιτς στην 12άδα του Ολυμπιακού πήρε ο Μιχαλης Πελεκανος ο οποίος θα είναι και η μοναδική αλλαγή σε σχέση με την ομάδα που έπαιξε απέναντι στον Πανελληνιο για το Κύπελλο Ελλάδας.





www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου