LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

25/10/10

Παίζει με Μπάμπεργκ ο Τεόντοσιτς

Πανέτοιμος για το παιχνίδι με την Μπέμπεργκ, την Τετάρτη (21:00) στη Γερμανία για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας, είναι ο Μίλος Τεόντοσιτς που ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση.



Τη Δευτέρας ο Σέρβος πλέι μέικερ προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα στο ΣΕΦ, νιώθει πολύ καλύτερα και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή των "ερυθρολεύκων".



Παρότι δεν έπαιξε στο σαββατιάτικο ματς-παρωδία με τον Άρη, ο Μίλος δεν νιώθει πια ενοχλήσεις και είναι στη διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Η αποστολή των Πειραιωτών θα αναχωρήσει στις 08:35 της Τρίτης από το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος", με προορισμό το Μόναχο και στη συνέχεια οδικώς θα μεταβεί στο Μπάμπεργκ (η απόσταση με το λεωφορείο θα καλυφθεί σε δυο ώρες).

Όσον αφορά στην "ερυθρόλευκη" αποστολή, δεν έχει ανακοινωθεί ακομά, αλλά πιθανότατα θα απαρτίζεται από τους παίκτες που αντιμετώπισαν τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δηλαδή τους: Παπαλουκάς, Νεστέροβιτς, Σπανούλης, Μπουρούσης, Κέσελ, Μαυροκεφαλίδης, Νίλσεν, Παπανικολάου, Έρτσεγκ, Τεόντοσιτς, Χαλπερίν, Γκόρντον.

Αυτό σημαίνει ότι και πάλι θα μείνουν εκτός δωδεκάδας, οι: Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Δημήτρης Κατσίβελης, Μιχάλης Πελεκάνος και ο τραυματίας Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Φλέμινγκ: "Κλειδί ο αριθμός των επιθέσεων"


Στο μεταξύ, ο προπονητής των πρωταθλητών Γερμανίας, Κρις Φλέμινγκ, έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού, μιλώντας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπάμπεργκ.

"Ο Ολυμπιακός ανήκει κατά την άποψη μου στις τρεις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Για να έχουμε κάποια τύχη, πρέπει να κρατήσουμε τον αριθμό λαθών μας στην επίθεση όσο το δυνατόν πιο χαμηλά. Το κλειδί κατά την άποψή μου είναι κατά πόσον θα καταφέρουμε να μειώσουμε τον αριθμό των επιθέσεων".

"Ελπίζω να φέρουμε τους φιλάθλους μας στο γήπεδο μέχρι τα playoffs. Είναι πάντα για εμάς μια μοναδική βοήθεια".


Από την πλευρά του ο Φόλκερ Σιξτ συμπλήρωσε: "Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν ένα από τα μεγαλύτερα highlight στην Ευρωλίγκα, τον Ολυμπιακό που έχει μόνο ένα έναν στόχο, να φθάσει στην κορυφή της Ευρώπης".

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάμπεργκ τόνισε: "Οι παίκτες της Μπάμπεργκ δεν πρέπει να κοιτάξουν τα ονόματα και τις επιτυχίες των αντιπάλων τους, αλλά να προετοιμαστούν ακριβώς όπως πριν από κάθε ματς, να δείξουν σεβασμό και να παίξουν σκληρά στην άμυνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου