LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

21/10/10

Τρέχει για το άλλο… τρένο



Το τρένο για τους «16» του Champions League φαίνεται να χάνεται για τον Παναθηναϊκό μετά το ισόπαλο 0-0 με τη Ρούμπιν Καζάν, που άφησε πικρή γεύση στους «πράσινους». Στροφή από σήμερα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για να μη χαθεί το τρένο και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Νοκ άουτ ο Νίνης, αγωνία για Λέτο. 

Χαμένη ευκαιρία

Πικρή γεύση άφησε στον Παναθηναϊκό ο αγώνας με τη Ρούμπιν Καζάν, αφού ο στόχος της νίκης δεν επετεύχθη και ο βαθμός της ισοπαλίας (0-0) κρίνεται λίγος για τη διεκδίκηση της πρόκρισης στους «16» του Champions League. Οι «πράσινοι» πιστεύουν πως θα μπορούσαν να έχουν πάρει τη νίκη, αλλά μετά την εξέλιξη του χθεσινού ματς κινδυνεύουν να χάσουν και την τρίτη θέση που δίνει το εισιτήριο για τους «32» του Europa League.

Οι ποδοσφαιριστές δήλωσαν αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το τέλος για το καλύτερο δυνατό, έχοντας ως οδηγό τη σεζόν 2008/09, όταν είχαν ξεκινήσει και πάλι με δύο ήττες (από Ίντερ και Ανόρθωση) και μια ισοπαλία στο ΟΑΚΑ (με Βέρντερ Βρέμης), αλλά είχαν προκριθεί και μάλιστα ως πρώτοι με τρεις νίκες στο δεύτερο γύρο. Βέβαια τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα από τη στιγμή που αντιμετωπίζουν κατά σειρά Ρούμπιν στη Ρωσία, Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ και Κοπεγχάγη στη Δανία.

Το μυαλό στην ΑΕΚ 

Ό,τι έγινε στο Champions League… έγινε και από σήμερα η προσοχή όλων στις τάξεις του Παναθηναϊκού στρέφεται στο κυριακάτικο ντέρμπι με την γηπεδούχο ΑΕΚ στην κοινή τους έδρα, το ΟΑΚΑ. Ο Νίκος Νιόπλιας αντιμετωπίζει αρκετούς αγωνιστικούς πονοκεφάλους, καθώς εκτός μάχης είναι ο Σωτήρης Νίνης, που λόγω θλάσης στον τετρακέφαλο θα χάσει και το επόμενο ντέρμπι, κόντρα στον Ολυμπιακό. Αγώνα δρόμου κάνει για να προλάβει ο Σεμπαστιάν Λέτο, ενώ θα επανέλθει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα που ήταν τιμωρημένος απέναντι στη Ρούμπιν. Ιατρικά έτοιμοι να προσφέρουν είναι και οι Σίντνεϊ Γκοβού και Σεντρίκ Καντέ, αλλά είναι αμφίβολο αν θα χρησιμοποιηθούν, δεδομένου ότι είναι αρκετό καιρό σε απραξία. Ο Γιώργος Καραγκούνης αποχώρησε με αιμάτωμα στο δεξί πόδι από το χθεσινό παιχνίδι, αλλά ο ίδιος έλεγε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να λείψει από το ματς με την ΑΕΚ.

Ρεκόρ για Μαυρία 

Ο νεαρότερος παίκτης όχι μόνο του Παναθηναϊκού, αλλά και όλων των ελληνικών ομάδων που συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση έγινε ο Χάρης Μαυρίας. Ο νεαρός μέσος έκανε ντεμπούτο σε ηλικία 16 ετών και 8 μηνών καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Σωτήρη Νίνη, ο οποίος στις 15 Φεβρουαρίου 2007, σε ηλικία 16 ετών 10 μηνών και 12 ημερών είχε αγωνιστεί ως αλλαγή στην αναμέτρηση Λανς-Παναθηναϊκός για το Κύπελλο UEFA. Παράλληλα, ο Μαυρίας είναι πλέον ο δεύτερος νεαρότερος παίκτης που συμμετέχει σε αγώνα Champions League, πίσω από τον Σελεστίν Μπαμπαγιάρο, που το 1994 είχε αγωνιστεί με την Άντερλεχτ σε ηλικία 16 ετών και 87 ημερών.



www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου