LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

24/10/10

"Μάχη" Φέτφατζίδη - Ρόμενταλ για μια θέση



Δεν θα έχει εκπλήξεις η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Άρη στο Καραϊσκάκη, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ήδη αποφασίσει για τους δέκα, από τους έντεκα, που θα χρησιμοποιήσει. "Μάχη" Φετφατζίδη και Ρόμενταλ για μια θέση στα δεξιά.

Το έξι στα έξι θέλουν να κάνουν οι "ερυθρόλευκοι" απέναντι στον Άρη σε ένα κατάμεστο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.


"Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει", λέει μια παροιμία, πόσο μάλλον όταν αυτή προσφέρει και καλό θέαμα πέντε αγωνιστικές τώρα, προσθέτουμε εμείς.


Το ίδιο ωστόσο φαίνεται να σκέφτεται και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, του οποίου η άποψη έχει έχει βαρύνουσα σημασία, αφού ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει σκοπό να αλλάξει τους 10 από τους 11 σε σχέση με το παιχνίδι εναντίον της Skoda Ξάνθης.


Μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί ο δεξιός χαφ. Εκεί ο τεχνικός του Ολυμπιακού βρίσκεται σε δίλημμα, καθώς βλέπει πως ο Ντένις Ρόμενταλ δεν... τραβάει δυο παιχνίδια τώρα. Το γεγονός μάλιστα πως ο Γιάννης Φετφατζίδης προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο, αυτομάτως τον θέτει ως άξιο διεκδικητή στο δεξί άκρο.


Από εκεί και πέρα οι άλλες θέσεις είναι γνωστές. Ο Πάρντο θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια των Πειραιωτών, αφού ο Βαλβέρδε θέλει να τον δει σε πιο δύσκολα παιχνίδια, ενώ η τετράδα στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά, θα παίξουν οι Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο.


Στο κέντρο το δίδυμο Ιμπαγάσα, Ντουντού δεν σπάει, ειδικά τώρα που φαίνεται να δένει, αριστερά θα βρεθεί ο Ριέρα, δεξιά είπαμε πιο πάνω τι γίνεται, ενώ πίσω από τον Μιραλάς θα παίξει ο Φουστέρ.





www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου