LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

23/10/10

Ψάχνει λύσεις ο Βαλβέρδε. Η ευκαιρία του Νέμεθ



Μπορεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε να είχε κατασταλάξει στους ποδοσφαιριστές που θα παρατάξει την Κυριακή κόντρα στον Άρη, ωστόσο οι μικροτραυματισμοί των Ριέρα, Πάντελιτς και Φετφατζίδη, τον αναγκάζουν να αναθεωρήσει.

Ο Βάσκος τεχνικός είχε σκοπό να ξεκουράσει τονΡόμενταλ, βάζοντας τον ‘Φέτφα’ στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής, ωστόσο ακόμα κι αν ο νεαρός καταφέρει να προπονηθεί το Σάββατο, ο Δανός θα είναι εκείνος που θα πάρει φανέλα βασικού, σε μία προσπάθεια να προφυλαχτεί ο 19χρονος άσος ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Σκέψεις και για Νέμεθ… 

Από εκεί και πέρα, ο Μιραλάς αναμένεται να βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης, ενώ σε περίπτωση που ο Ριέρα δεν προλάβει, υπάρχει η πιθανότητα να μετατεθεί ο Βέλγος στα αριστερά. Αν αυτό το «σενάριο» γίνει πράξη, τότε ο Κρίστιαν Νέμεθ διεκδικεί με αρκετές πιθανότητες την είσοδο του στο αρχικό σχήμα, από την στιγμή μάλιστα, που και οι Πάντελιτς και Μήτρογλου είναι αμφίβολοι, ενώ στην αποστολή θα βρεθεί λογικά και ο Ζαϊρί.

Οι σίγουροι και οι… δοκιμές

Πάντως στην σημερινή προπόνηση, ο Βαλβέρδε δεν έδειξε ξεκάθαρα το τι σκέφτεται, δοκιμάζοντας ακόμα και τον Μοδέστο στην άμυνα αντί του Αβραάμ, μαζί με τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ και Μπράβο. Για την θέση κάτω από τα δοκάρια, όπως έχουμε ξαναγράψει, φαβορί είναι ο Πάρντο, ενώ στον άξονα δεν αναμένεται να υπάρξουν εκπλήξεις, καθώς δύσκολα θα μείνει εκτός, κάποιος από τους Ντουντού, Ιμπαγάσα και Φουστέρ, μιας και ο Ουρτάδο δεν είναι 100% έτοιμος.

Όπως και να έχει, η σύνθεση της ενδεκάδας είναι αυτή τη στιγμή «γρίφος» για τον 46χρονο προπονητή ο οποίος θα περιμένει και την ολοκλήρωση της αυριανής προπόνησης (19:00) προκειμένου να δει πόσους και ποιους θα έχει τελικά στην διάθεση του.





www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου