LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

24/10/10

Ποντάρει στον Σισέ ο Νιόπλιας



Με τον Παναθηναϊκό να θέλει μόνο τη νίκη απόψε στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, ο Νίκος Νιόπλιας θέλει να «χτυπήσει» την «Ένωση» με τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο Κοζανίτης τεχνικός θέλει τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και όπως τόνισε στους παίκτες του εξαρτάται αποκλειστικά από αυτούς. Ο Νιόπλιας στην ομιλία του στην προπόνηση έδειξε πως ποντάρει πολλά στον Σισέ: «Πρέπει να νικήσουμε και να συνεχίσουμε την καλή πορεία. Αν τα καταφέρουμε θα είμαστε πολύ καλά στη συνέχεια. Είμαστε πιο ποιοτική ομάδα και από εμάς θα εξαρτηθεί ο αγώνας. Στο χέρι μας είναι. Πρέπει να πιέσουμε ψηλά και να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες τους. Να τους αναγκάσουμε σε λάθη και να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητα του Σισέ», ήταν τα λόγια του Νίκου Νιόπλια κατά την χθεσινή προπόνηση στους παίκτες του.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Νιόπλιας θα χρησιμοποιήσει τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, αριστερό μπακ θα είναι ο Σπυρόπουλος, δεξί ο Βύντρα και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Σαριέγκι με τον Μπουμσόνγκ. Σιμάο, Ζιλμπέρτο και Κατσουράνης στον άξονα της μεσαίας γραμμής, στα αριστερά θα κινείται ο Χριστοδουλόπουλος, δεξιά ο Λουίς Γκαρσία και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σισέ. Πάντως, παίζεται μια θέση στο κέντρο με τον Γιώργο Καραγκούνη. Εκτός αποστολής είναι οι: Νίνης, Λέτο, Γκοβού, Φερνάντες, Σεϊταρίδης και Πετρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου