LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

18/10/10

Σε φουλ ρυθμούς από Τετάρτη ο Ουρτάδο



Με την καθιερωμένη πρωινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Άρη την ερχόμενη Κυριακή (24/10, 20:30). Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ουρτάδο ο οποίος από την Τετάρτη θα ενταχθεί με την ομάδα.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης σε αντίθεση με τον Κώστα Μήτρογλου ο οποίος θα παραμείνει και σήμερα στο νοσοκομείο.


Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν όσοι παίκτες αγωνίστηκαν προχθές στα Πηγάδια στο νικηφόρο πέρασμα από την Ξάνθη με 3-0.
Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ξεκίνησαν σήμερα, με την προπόνηση που έγινε στις 10:30, την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (24/10, 20:30) με τον Αρη, ο οποίος θα γίνει στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της Super League.

Όσοι αγωνίστηκαν σε όλο τον αγώνα με την Ξάνθη ή στο μεγαλύτερο μέρος του, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Στο πρόγραμμα της ομάδας συμμετείχε ο Ν. Παπαδόπουλος, ενώ ο Ουρτάδο ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο. Με βάση τον προγραμματισμό που υπάρχει ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει και αύριο έντονο ατομικό πρόγραμμα και την Τετάρτη θα συμμετάσχει στο προπόνηση με την ομάδα.

Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Μήτρογλου, ο οποίος θα παραμείνει και σήμερα στο θεραπευτήριο Metropolitan. Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:30 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.
 "



www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου