LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

18/10/10

Νέα νίκη του Kleiza επί του Childress. Αήττητη οδεύει η Utah (vid)

Mε ηγέτη στην επίθεση τον Linas Kleiza οι Toronto Raptors επικράτησαν 121-100 των Phoenix Suns του Josh Childress ο οποίος δείχνει να προσαρμόζεται όλο και καλύτερα όσο περνούν οι μέρες προετοιμασίας. Εκτη νίκη σε ισάριθμα φιλικά ματς πέτυχαν οι Utah Jazz περνώντας νικηφόρα και από το Staples Center κόντρα στους Lakers.

O Linas Kleiza έμεινε περίπου 36 λεπτά στο παρκέ του Air Canaca Center και προφανώς υπήρχε κάποιος λόγος. Ο Λιθουανός άσος ήταν το Α και το Ω στην επίθεση των Raptors και στο φιλικό με τους Phoenix Suns και οδήγησε την ομάδα του σε ευρεία νίκη. Ο Kleiza πέτυχε 23 πόντους (9/15 εντός πεδιάς), μάζεψε 8 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ και ήταν ο πρώτος σκόρερ μεταξύ των έξι παικτών των Raptors που τελείωσαν το ματς με διψήφιο αριθμό πόντων.


Στο αντίπαλο στρατόπεδο των Suns οι Steve Nash και Hedo Turkoglu κινήθηκαν στα ρηχά (16 πόντοι, 6 ασίστ και 4 λάθη ο Καναδός, 5 πόντοι και 5 ριμπάουντ ο Τούρκος) ενώ ο Josh Childress ήταν πιο δραστήριος σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά πετυχαίνοντας 12 πόντους (με 6/9 εντός πεδιάς), μαζεύοντας 4 ριμπάουντ και μοιράζοντας 3 ασίστ.




Σε ένα ματς με μεγάλες ανατροπές κατά τη διάρκειά του στο Staples Center του Los Angeles οι Utah Jazz επιβλήθηκαν 99-94 των Lakers. Ο rookie, Gordon Hayward ήταν ο πρωταγωνιστής των "μορμόνων" με 26 πόντους και τράβηξε τα flash από τον Kobe Bryant ο οποίος στα 20 λεπτά που αγωνίστηκε (παρακολούθησε όλη την 4η περίοδο από τον πάγκο) πρόλαβε να πετύχει 19 πόντους. Ο Pau Gasol πέτυχε 28 πόντους και κατέβασε 9 ριμπάουντ.




www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου