LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

29/10/10

Ομπράντοβιτς: "Μέτρησε η επιθετικότητα μας στην άμυνα"




Ο Παναθηναϊκός στηρίχτηκε στην άμυνα του και αυτό ήταν το κλειδί του αγώνα, όπως τόνισε και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά το τέλος του ματς.



Στην καλή αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά το τέλος του ματς, ενώ ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς έκανε λόγο για νεκρά διαστήματα και απουσίες που κόστισαν στην ΤΣΣΚΑ

Αναλυτικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε: "Ήταν ένα πολύ σημαντικό και πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα που ήταν πάντα στο Final Four τα τελευταία χρόνια. Με το ρόστερ και τον προπονητή που έχουν είναι πολύ πιθανόν να ξαναφτάσουν εκεί.



Έχασαν τον Σισκάουσκας σήμερα είχαν και πολλές απουσίες και αυτό είναι πολύ σημαντικό για αυτούς. Εμείς είχαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο είχαμε 2/13 τρίποντα και στο δεύτερο 6/11. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πιστεύω ότι κάναμε καλό παιχνίδι ακόμα και εκεί. Είχαμε 14 περισσότερες επιθέσεις, λόγω της επιθετικής μας άμυνας και των επιθετικών ριμπάουντ που πήραμε.



Στο δευτερο ημίχρονο συνεχίσαμε να κάνουμε τα πάντα και είμαι ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Ήταν προφανές πως έπρεπε να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι στο τρανζίσιον της ΤΣΣΚΑ και έπρεπε να το αντιμετωπίσουμε. Έπρεπε οι παίκτες μου να καταλάβουν πως αν είναι επιθετικοί στην άμυνα. Αυτό ήταν και το κλειδί. Ακόμα και όταν άλλαξαν την άμυνα σε ζώνη, είχαμε καλή αντίδραση και αυτό οφείλεται στην πολύ καλή συγκέντρωση που είχαν οι παίκτες μου.



Σημαντική νίκη, συγχαρητήρια στους παίκτες αλλά και στους φιλάθλους που δημιούργησαν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα
"



Όσον αφορά την ΤΣΣΚΑ, ο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς, σχολίασε: "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Δεν μπορώ να πω ότι δεν έμεινα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών μου, αλλά είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα που τα εκμεταλλεύτηκε ο Παναθηναϊκός. Παρά το ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες από την ομάδα μου, που είναι καιρό μαζί, έχουμε αρκετούς νέους παίκτες και θέλουμε χρόνο για να μπορέσουμε να εξελίξουμε το παιχνίδι μας



Το δυσάρεστο για μένα είναι ότι έχουμε πολλούς τραυματίες. Σήμερα προστέθηκε και ο Σισκάουσκας σε αυτούς και ελπίζω να μην είναι σοβαρός.



Δεν παίξαμε σε όλο τον αγώνα καλά, αλλά παλέψαμε και στα 40'. Χάσαμε αρκετά ελεύθερα σουτ, είχαμε πολλά λάθη και αφήσαμε τον Παναθηναϊκό να πάρει αρκετά επιθετικά ριμπάουντ, όπως αφήσαμε και το Νίκολας να ευστοχήσει σε 4 από τα 5 τρίποντα του...



Όταν επιστρέψουν οι τραυματίες μας, θα είμαστε και πάλι έτοιμοι να ανταγωνιστούμε τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη
".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου