LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

23/10/10

«Διπλό και να σκοράρω»



ΣΥNΘΗΜΑ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΣΙΣΕ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ. «ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΩΘΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΑΣ». «ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΓΚΟΛ». ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ.

Σύνθημα νίκης έδωσε ο Τζιμπρίλ Σισέ με δηλώσεις του, ενόψει του αυριανού ντέρμπι εναντίον τής ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Γάλλος σταρ τού Παναθηναϊκού θεωρεί ότι μετά την ισοπαλία στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ρούμπιν Καζάν, στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ, πιθανή νίκη εναντίον τής 'Ένωσης' θα βοηθήσει ώστε να τονωθεί το ηθικό τής ομάδας του. Ακόμα, εύχεται το συγκεκριμένο αποτέλεσμα να συνοδευτεί με δικό του γκολ, το πρώτο σε αθηναϊκό ντέρμπι.

«Μετά το ατυχές αποτέλεσμα με τη  Ρούμπιν Καζάν θεωρώ ότι μία νίκη με την ΑΕΚ θα μας τονώσει το ηθικό. Προσωπικά εύχομαι να πετύχω το πρώτο μου γκολ σε αθηναϊκό ντέρμπι», σχολίασε ο 29χρονος στράικερ τού Παναθηναϊκού στην εφημερίδα 'Εξέδρα', ο οποίος φαίνεται ότι έχει απωθημένο να σκοράρει στα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, που έχουν έξτρα σημασία και για τον κόσμο τής ομάδας.

Στην Παιανία ο Πατέρας

Το 'παρών' στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσει σήμερα ο Νικόλας Πατέρας, προκειμένου να δείξει στους παίκτες ότι βρίσκεται στο πλευρό τους. Είναι κάτι που το συνηθίζει πριν από τους αγώνες, πόσω μάλλον όταν μιλάμε για ένα ντέρμπι. Δεν αποκλείεται, άλλωστε, ο πρόεδρος να μιλήσει για λίγος στους 'πράσινους', ζητώντας τους τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι, προκειμένου να πάνε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με άλλη ψυχολογία.  





www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου