LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

18/10/10

Χαρδαλιάς: «Το αξίζουν τα κορίτσια…»

Υπερήφανος για τη συμμετοχή του Αθηναϊκού στο σημερινό τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ μπάσκετ με την Σπαρτάκ Μόσχας (19.00 / Eurosport 2) δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Θα είναι μια όμορφη γιορτή. Το αξίζουν τα κορίτσια, οι προπονητές και όλα τα στελέχη της ομάδας», τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας. 



«Είναι μια μεγάλη ημέρα για όλους εμάς στο Βύρωνα. Είναι μια δικαίωση μιας προσπάθειας που έχουν κάνει πολλοί παράγοντες. Με τις επιτυχίες των κοριτσιών το ελληνικό μπάσκετ βρίσκεται στη θέση που του αξίζει», τόνισε -αρχικά-, ο πρόεδρος του Αθηναϊκού και δήμαρχος της πόλης.

«Είναι ένας δύσκολος αγώνας, αντιμετωπίζουμε την τέσσερις φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά θα παλέψουμε. Καμία ελληνική ομάδα δεν είχε κερδίσει ρωσική αλλά εμείς στην περασμένη σεζόν νικήσαμε με κάθε ρωσική που παίξαμε. Έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ενώ σε εμάς οι διεθνείς μας τώρα μαζεύτηκαν. Πιστεύω θα είναι μια όμορφη γιορτή το αξίζουν τα κορίτσια, οι προπονητές και όλα τα στελέχη της ομάδας», κατέληξε.



www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου