LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

15/9/10

OK ο Φουστέρ όχι και ο Ουρτάδο


Τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, σ' ότι αφορά στον Μοϊσές Ουρτάδο καθώς όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα είναι έτοιμος στις Σέρρες. Αντίθετα, ο Νταβίδ Φουστέρ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.

Ο Ισπανός χαφ δεν προπονήθηκε ούτε την Τετάρτη, συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και όλα θα κριθούν την Πέμπτη.

Το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού θα δει αν ο 29χρονος αμυντικός χαφ είναι σε καλή κατάσταση και αναλόγως θα κριθεί αν μπορέσει να παίξει την Κυριακή.

Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Ισπανού άσου, όμως τίποτα δεν αποκλείεται και ο Ερνέστο Βαλβέρδε περιμένει να δει τι θα συμβεί την Πέμπτη.

Πάντως τα νέα είναι ευχάριστα για τον Νταβίδ Φουστέρ. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και είναι πλέον στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για τον Κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Σκέψεις για "Φέτφα" και Μάρκο


Παρόλα αυτά, ο 29χρονος άσος ίσως και να μην ξεκινήσει βασικός καθώς υπάρχουν σκέψεις από τον "Βάσκο" τεχνικό να ξεκινήσει τον Φετφατζίδη και τον Μάρκο Πάντελιτς.

Ο "Φέτφα" είναι πολύ πιθανόν να παίξει όχι στο δεξί άκρο αλλά πίσω από τον επιθετικό, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε τον Μάρκο Πάντελιτς για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα.

Αυτό σημαίνει πως μετά από δύο παιχνίδια, ο Κώστας Μήτρογλου και ο Νταβίδ Φουστέρ μπορεί να μείνουν στο "ερυθρόλευκο" πάγκο.

Ακόμη βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο καθώς στις επόμενες προπονήσεις ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί και να δοκιμάσει κι' άλλα πράγματα.

Η προετοιμασία των Πειραιωτών για το ματς με τον Πανσερραϊκό (19/9, 18:15) θα συνεχιστεί την Πέμπτη με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 10:30.

Με Ηλιούπολη στο Κύπελλο

Την Ηλιούπολη θα αντιμετωπίσει στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ, ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα της Β' Εθνικής επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 χάρις σε γκολ του Νικολόπουλου στο 8ο λεπτό του Πλατανιά Χανίων και πέρασε στην επόμενη φάση.

Εκεί θα βρει απέναντί της τον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει να αποφύγει τυχόν έκπληξη όπως η περσινή με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, στην έδρα αυτή την φορά της Ηλιούπολης.

Τότε βέβαια υπήρχε Ζίκο...

www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου