LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

2/9/10

«Κάζλα»... μαινόμενος!


Το Ελλάδα-Ακτή Ελεφαντοστού δεν άντεχε σε κριτική. Το... Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, όμως, δεν ξέφυγε από τον Γιόνας Καζλάουσκας, που τα «έχωσε» στους Έλληνες, οι οποίοι παραμένουν οπαδοί ακόμα κι όταν αγωνίζεται η Εθνική Ομάδα.
«Τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε διάφορα θέματα: τις ποινές, τον τραυματισμό του Μπουρούση, τα δυο ματς χωρίς τους Σχορτσιανίτη και Φώτση, στα οποία ξοδέψαμε πολύ ενέργεια, όταν επέστρεψαν με την Τουρκία δεν προσαρμόστηκαν άμεσα, παρότι προσπάθησαν πολύ, πράγμα φυσιολογικό, δεδομένης της απουσίας τους.

Αυτό που έχω να πω είναι ότι ακόμα και στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι πόλεμοι σταματούν. Στην Ελλάδα, η διαμάχη του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό διαρκεί όλους τους μήνες. Πρέπει να σταματά όταν παίζει η Εθνική. Κάνει κακό στους παίκτες. Πολλά αρνητικά προκύπτουν από αυτή τη διαμάχη, από πράγματα που γράφονται για το ποιος βοήθησε περισσότερο, ποιος λιγότερο, ποιον βοήθησε ποιον και ποιος όχι.

Πρέπει να βάλετε ένα όριο. Να μην αφορούν όλα διαρκώς το ότι ο Ολυμπιακός γ… τον Παναθηναϊκό ή ο Παναθηναϊκός γ… τον Ολυμπιακό. Σταματήστε το. Δεν βοηθά την Εθνική. Και είστε Ελληνες. Θα έπρεπε να καταλαβαίνετε τι είναι για το καλό της ομάδας. Αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό. Όλοι το ξέρουμε. Δεν ξέρω γιατί δεν παίξαμε καλά. Προφανώς, όμως, όταν συμβαίνουν όλα αυτά, δεν γίνεται να είσαι συγκεντρωμένος 100% στο παιχνίδι. Χάσαμε τον έλεγχο.

Yπάρχει το internet και τα κινητά τηλέφωνα και όλοι μαθαίνουν τι γράφεται. Εγώ δεν διαβάζω τι γράφεται, όμως, μου τα λένε οι συνεργάτες μου και δεν χρειάζονται και πολλά για να πιάσω το κλίμα. Οι παίκτες μου είναι επαγγελματίες και εξαιρετικοί χαρακτήρες, όμως, δεν γίνεται να μείνουν ανεπηρέαστοι, όταν τους τηλεφωνούν συνεχώς, για κάτι που γράφτηκε.

Και έτσι δημιουργούνται πολλά προβλήματα για εμάς. Συνεχίστε να μάχεστε μετά το τέλος του Mundobasket. Τώρα σταματήστε» είπε ο Λιθουανός προπονητής της «γαλανόλευκης».

Όσο για τη συνέχεια του Mundobasket, με αφορμή το δίλημμα στην αυριανή αναμέτρηση με η Ρωσία, υπογράμμισε πως «είναι δύσκολο να μαντέψουμε ποιον αντίπαλο θα βρούμε στους "16". Εμείς δεν πρέπει να κοιτάζουμε να κάνουμε υπολογισμούς, αλλά να πάμε για τη νίκη, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να χάσουμε τη συγκέντρωση και το ρυθμό μας, κάτι που μπορεί να αποβεί σε βάρος μας.

Ξοδέψαμε πολλή ενέργεια και στον χθεσινό αγώνα, παίξαμε καλά σε κάποια διαστήματα και άσχημα σε κάποια άλλα. Πιστεύω πως φέτος είμαστε δυνατοί και δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω. Δεν πρέπει να βλέπουμε ποιος αντίπαλος είναι δυνατός και ποιος λιγότερος δυνατός».

Τέλος, μιλώντας για τη νίκη επί της Ακτής Ελεφαντοστού, αρκέστηκε να πει πως «μετά τα πρώτα λεπτά παίξαμε καλά στην άμυνα και την επίθεση. Είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών μου. Δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου