LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

6/9/10

Ξεκούραση για Μπουρούση και Σπανούλη

Άδεια πήραν οι Γιάννης Μπουρούσης & Βασίλης Σπανούλης, θα χάσουν τα δυο φιλικά ματς του Ολυμπιακού, ενώ προπονήθηκε μόνος του ο Τζαμόν Λούκας.






Λίγες μέρες άδεια πήραν από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι Γιάννης Μπουρούσης και Βασίλης Σπανούλης, με σκοπό να ξεκουραστούν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που είχαν στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας με την Εθνική μας ομάδα. Για τον λόγο αυτό, αμφότεροι, δεν θα προπονηθούν την Δευτέρα (6/9) μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, ενώ τόσο ο "Red-Span", όσο και ο 27άχρονος σέντερ, δεν θα λάβουν μέρος ούτε στα δυο προγραμματισμένα φιλικά των Πειραιωτών, όπου την Τετάρτη (8/9) οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχτούν στο ΣΕΦ το Μαρούσι, ενώ την Παρασκευή στην Πυλαία θα κοντραριστούν με τον ΠΑΟΚ.


Όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες, απόλαυσαν το Κυριακάτικο ρεπό (5/9) που τους έδωσαν οι Μίλαν Τόμις & Βαγγέλης Αγγέλου και από την Δευτέρα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Ο μόνος που συνέχισε κανονικά το πρόγραμμα εκγύμνασης του και δεν ξεκουράστηκε, ήταν ο Τζαμόν Λούκας, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ ενσωματώθηκε τελευταίος στην αποστολή της ομάδας στο Καρπενήσι και κρίθηκε σωστό να μην χάσει μέρα.


www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου