LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

7/9/10

Το κεφάλαιο μετά τον Γιόνας...



Αποφάσεις που μόνο θετικά συνέπειες θα έχουν στην Εθνική ομάδα μετά τον πρόωρο αποκλεισμό από το Μουντομπάσκετ, καλείται να πάρει η ΕΟΚ, με πρώτο και κύριο θέμα αυτό της πρόληψης νέου ομοσπονδιακού τεχνικού. Η επιλογή θα γίνει χωρίς βιασύνη.


Το συμβόλαιο του Γιόνας Καζλάουσκας με τη «γαλανόλευκη» δεν πρόκειται να ανανεωθεί και ο επόμενος που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, θα είναι Έλληνας. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία δεν θα γίνει με βιαστικές κινήσεις, αφού οι άνθρωποι της ομοσπονδίας έχουν όλο τον χρόνο μπροστά τους, αν αναλογιστεί κανείς πως η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της Εθνικής είναι τον Σεπτέμβριο του 2011, για το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.


Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος σε συνδυασμό με τον υπεύθυνο Εθνικών ομάδων, Γιώργο Κολοκύθα, είναι αυτοί που θα εξετάσουν όλες τις περιπτώσεις προπονητών. Το όνομα του Παναγιώτη Γιαννάκη θα συζητηθεί και δεν αποκλείεται να πέσει στο τραπέζι για τρίτη θητεία (1997-1999 η πρώτη και 2004-2008 η δεύτερη) στον ελληνικό πάγκο. Εκτός αυτού, αρκετές πιθανότητες να προαχθεί σε πρώτο προπονητή έχει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ενώ αρκετά είναι ακόμη τα ονόματα των Ελλήνων τεχνικών, των οποίων οι περιπτώσεις θα περάσουν από τσεκάρισμα.


www.sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου