LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

7/9/10

«Έδεσε» τον Φετφατζίδη με ρήτρα 12,5 εκ.!


ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΟΝ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗ ΧΘΕΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΜΠΗΚΕ ΡΗΤΡΑ-ΡΕΚΟΡ.
ΜΟΝΟ Ο ΝΤΙΟΓΚΟ ΠΙΟ ΥΨΗΛΗ.
«ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ».


Ο Ολυμπιακός «έδεσε» στο λιμάνι τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος υπέγραψε χθες νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά, όπως αποκαλύπτει το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρωταθλητής».
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο νεαρός μεσοεπιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, στο οποίο δεν άλλαξε η χρονική διάρκεια (λήγει κα πάλι το 2015), ωστόσο μπήκε σε αυτό «χρυσή» ρήτρα ύψους 12,5 εκ. ευρώ!
Πρόκειται για ρήτρα-ρεκόρ, μια και είναι η μεγαλύτερη που έχει βάλει ποτέ ο Ολυμπιακός σε συμβόλαιο Έλληνα ποδοσφαιριστή (αλλά κι από τους ξένους μόνο ο Ντιόγκο είχε μεγαλύτερη) κάτι που φανερώνει πόσο πολύ πιστεύει η διοίκηση στο ταλέντο του Φετφατζίδη.
Εξάλλου,πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν να καλέσει άμεσα τον «Φέτφα» να υπογράψει νέο συμβόλαιο με υψηλή ρήτρα από τη στιγμή που η προηγούμενη ήταν μόλις 2 εκ. ευρώ.


«Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά»


Η συνάντηση του παίκτη με τη διοίκηση για τις υπογραφές των συμβολαίων έγινε χθες το πρωί στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας. Εκεί βρέθηκαν ο ποδοσφαιριστής μαζί με τον μάνατζέρ του, ενώ τη διοίκηση εκπροσώπησαν οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Σωκράτης Κομινάκης και Γιάννης Βρέντζος.
Διαπραγματεύσεις για τα χρήματα του συμβολαίου δεν έγιναν, μια και ο παίκτης παρουσιάζεται να είπε στον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Πρόεδρε εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά. Ούτε ευρώ δε θέλω επιπλέον. Το μόνο που θέλω είναι να παίζω στον Ολυμπιακό. Μόνο αυτό έχω στο μυαλό μου. Να παίζω και να κάνω την καριέρα που ονειρεύομαι στον Ολυμπιακό», ήταν τα λόγια του παίκτη στον πρόεδρο, σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή».


www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου