LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

15/9/10

Μπάγεβιτς: "Είναι ένα ματς που πρέπει να πάρουμε!"



Δυνατό αντίπαλο χαρακτήρισε την Χάιντουκ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου μία ημέρα πριν τον αγώνα με τους Κροάτες.

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για το πρώτο ματς της ομάδας στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και δεν έκρυψε ότι έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από τους ποδοσφαιριστές καθώς η Χάιντουκ είναι σαφώς ανώτερος αντίπαλος από τον Πανσερραϊκό. Είπε ο τεχνικός της Ένωσης:

Για την αναγκαιότητα να νικήσει η ομάδα του στο πρώτο ματς:

"Είναι πολύ σημαντικό το να κερδίσουμε, θέλουμε να είμαστε σοβαροί και δυνατοί όπως πριν από τέσσερις μέρες.  Βέβαια είναι διαφορετικό παιχνίδι, με πιο δυνατή ομάδα γι’ αυτό χρειάζεται ακόμα πιο σοβαρή προσπάθεια για 90 λεπτά".

Για τη δυναμικότητα της Χάιντουκ:

"Όταν λέω ότι ο αντίπαλος είναι δυνατός, το εννοώ. Έχει φοβερή αριστερή πλευρά με δύο πολύ επικίνδυνους παίκτες. Εξαρτάται όμως από εμάς. Όπως σας είπε και ο Λαγός, μας ενδιαφέρει κυρίως να κερδίσουμε. Το αν θα παίξουμε και καλή μπάλα εξαρτάται και από το αν ο αντίπαλος θα είναι κλεισμένος στην άμυνα".

Για τις αναμνήσεις του από παλαιότερες αναμετρήσεις με την κροατική ομάδα:

"Είναι μια ομάδα την οποία όταν την αντιμετώπιζα παλιά, το χαιρόμασταν, το χαιρόταν ο κόσμος. Ήταν γεμάτα τα γήπεδα και στο Μόσταρ και στο Σπλιτ, έχω καλές αναμνήσεις. Αλλά τώρα με ενδιαφέρει να κερδίσουμε αύριο και όχι τα παλιά".

Για τους στόχους που θα έχει φέτος η ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ:

"Θα δούμε τι θα κάνουμε αύριο και μετά θα μπορούμε να πούμε τι μπορούμε να κάνουμε και τι φιλοδοξίες θα έχουμε στην Ευρώπη. Το πρώτο ματς είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς".

Για την περυσινή αποτυχημένη πορεία στην ίδια διοργάνωση:

"Όταν χάνεις, πάντα σε ενοχλεί. Λογικά με ενόχλησε πέρυσι η πορεία. Αλλά δεν είναι ίδιες οι συνθήκες, πέρυσι με φέτος".

Για όσα περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του:

"Θέλω να είναι σοβαροί, δυνατοί και να έχουν πάθος. Αυτό θέλω από τους παίκτες μου. Και για τα 90 λεπτά".

Για το αν υπολογίζει τον Μπλάνκο και την υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του:

"Υπολογίζω τον Μπλάνκο, όπως τον υπολόγιζα πάντα. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα του προέδρου. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τώρα αυτά. Έχουμε πιο σημαντικά, το αυριανό παιχνίδι. Εγώ τον υπολογίζω και από τη μεριά τη δική μου, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα".

Για το γεγονός ότι εισέρχεται στο κλαμπ των 10 προπονητών με τις περισσότερες συμμετοχές σε ευρωπαϊκούς αγώνες:

"Για κάθε προπονητή είναι σημαντικό. Είναι ευχάριστο που θα μπω στο τοπ τεν των συμμετοχών στην Ευρώπη. Είναι όμως παράλληλα και μια υποχρέωση για να συνεχίζεις να κάνεις καλά τη δουλειά σου".

www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου