LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

6/9/10

Υπάρχει και η δεύτερη θέση

Αισιόδοξος για θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Κροατία παρουσιάστηκε ο Γιώργος Καραγκούνης κατά την αναχώρηση της Εθνικής Ομάδας. Ο άσος του Παναθηναϊκού πάντως, τόνισε ότι υπάρχει και η δεύτερη θέση.





Ο 34χρονος άσος τόνισε ότι οι Έλληνες διεθνείς πρέπει να ξεχάσουν το ματς της πρεμιέρας των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος απέναντι στη Γεωργία. «Το ματς με την Γεωργία πέρασε. Δεν μπορούμε το χρόνο πίσω. Χάσαμε δύο βαθμούς αλλά θα τους καλύψουμε στην συνέχεια. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».


Για το ματς στην Κροατία είπε: «Εντάξει, υπάρχει και η δεύτερη θέση. Αυτό που θα προσέξουμε είναι να μην δεχτούμε γκολ. Πρώτον για να κρατήσουμε το μηδέν και δεύτερον για να γεμίσουμε με άγχος τους αντιπάλους, όπως μας έκαναν και οι Γεωργιανοί. Χάσαμε δύο βαθμούς όμως έχουμε πίστη στις ικανότητες».


Όσο για τη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είμαι πάντα αισιόδοξος όμως ξέρουμε πως η Κροατία είναι δύσκολος αντίπαλος σε μια δύσκολη έδρα αλλά στα δύσκολα έχουμε δείξει χαρακτήρα. Στην ομάδα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Εκτός από προπονητή, υπάρχουν και νέοι παίκτες που δεν έπαιζαν και σίγουρα όλο αυτό χρειάζεται κάποιο χρόνο για να έρθουν τα καλά τα αποτελέσματα. Βέβαια ο χρόνος είναι περιορισμένος κι αυτό το ξέρουμε».


www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου