LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

5/9/10

Το στοίχημα για «Φέτφα»!

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΡΗΤΡΑ.




Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι το πρόσωπο των ημερών στον Ολυμπιακό -μετά και την εντυπωσιακή πρεμιέρα που πραγματοποίησε στο «Καυταζόγλειο» κόντρα στον Ηρακλή- και απ' ό,τι φαίνεται όχι άδικα...




Τον πιστεύει


Ο νεαρός μέσος αποτελεί την συμπάθεια του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος είναι ο μόνος παίκτης, από το «νέο αίμα» της ομάδας, που εισηγήθηκε την παραμονή του με κλειστά μάτια. Ο Βάσκος πιστεύει πολύ στο ταλέντο του «Φέτφα» και το δείχνει. Κόντρα στο «γηραιό» δε δίστασε να αφήσει στον πάγκο το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας για τα δεξιά, τον Μουντιαλικό Ντένις Ρόμενταλ και να ρίξει απευθείας στα βαθιά τον Φετφατζίδη. Ο μικρός τον δικαίωσε με μια καταπληκτική εμφάνιση που προκάλεσε ακόμα και το αυθόρμητο χειροκρότημα των φίλων του Ηρακλή.


«Ποιος Μέσι;»


Δεν είναι τυχαίο ότι την επομένη κιόλας της μεγάλης εμφάνισης του μικρού στη Θεσσαλονίκη η «ερυθρόλευκη» διοίκηση έσπευσε να ρίξει τους τόνους. «Δεν έγινε ξαφνικά ούτε ο Μέσι, ούτε ο Μαραντόνα, ούτε ο Πελέ», έλεγαν τονίζοντας ότι τα υπερβολικά δημοσιεύματα δεν κάνουν καλό στον μικρό. Εξάλλου, στου Ρέντη κάνουν τα πάντα για να κλείσει ο ποδοσφαιριστής τ’ αυτιά του και να συνεχίσει την σκληρή δουλειά απερίσπαστος.


Το στοίχημα του Μαρινάκη


Ο Γιάννης Φετφατζίδης αποτελεί, άλλωστε, το μεγάλο προσωπικό στοίχημα και του ίδιου Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του, όπως αποκαλύπτει σήμερα και το ρεπορτάζ της εφημερίδας «SportDay», να προσεχθεί ο μικρός όσο δε γίνεται. Επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να βγάλει ο σύλλογος έναν παίκτη από τα σπλάχνα του και αυτό βλέπει ότι μπορεί να γίνει στο πρόσωπο του Φετφατζίδη.


Πέρα από τη διάθεση που έχει να επενδύσει με ηχηρές μεταγραφές ο ιδιοκτήτης της Πειραϊκής ΠΑΕ έχει βάλει στόχο η ομάδα να στηριχθεί και στις ακαδημίες της. Και ο Φετφατζίδης θέλει να είναι το πρώτο τρανό παράδειγμα. Εξάλλου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει μιλήσει με τον Ερνέστο Βαλβέρδε ειδικά για τον νεαρό μέσο και έχουν συμφωνήσει ότι πρέπει να αξιοποιηθεί με κάθε τρόπο το ταλέντο του.


Έρχεται ανανέωση


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η διοίκηση σκοπεύει άμεσα (ενδεχομένως και αυτή την εβδομάδα) να καλέσει τον Φετφτατζίδη για νέο συμβόλαιο. Το υπάρχον έχει ρήτρα 2 εκ. ευρώ και αυτή αναμένεται να αυξηθεί, όπως συνέβη και με τον Σωτήρη Νίνη στον Παναθηναϊκό. Σκοπός του συλλόγου είναι να «δέσει» τον μικρό πριν είναι αργά.


Οι «μνηστήρες»


Οι «μνηστήρες», άλλωστε, από το εξωτερικό παραμονεύουν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σκάουτερ της Λεβερκούζεν από την Μπουντεσλίγκα παρακολούθησε τον «Φέτφα» στο χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων που έγινε στα Σκόπια, ενώ σχετικές αναφορές για το θέμα φιλοξένησε και ο γερμανικός Τύπος. Μάλιστα, όπως λέγεται, στο συγκεκριμένο παιχνίδι υπήρχαν και σκάουτερ από άλλες ομάδες, όπως το Αννόβερο και η Μπόλτον, που μπορεί να έβαλαν στο «στόχαστρο» τον παίκτη. Όπως και να έχει ο Φετφατζίδης είναι ένας παίκτης που αρχίζει να απασχολεί και αυτό το βλέπουν στον Ολυμπιακό και προετοιμάζονται κατάλληλα.


Σάντος και Εθνική


Εξάλλου, ο Φερνάντο Σάντος φαίνεται να έμεινε εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση του «Φέτφα» στο παιχνίδι πρεμιέρας με τον Ηρακλή στο «Καυταζόγλειο» και δεν αποκλείεται -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- αν ο μικρός συνεχίσει να παίρνει συμμετοχές και να «προκαλεί» με τις εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, να κληθεί και στη «μεγάλη» Εθνική ομάδα.


www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου