LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

30/9/10

Ύμνοι για Κ. Παπαδόπουλο!

Το εγκώμιο του Κυριάκου Παπαδόπουλου πλέκουν συμπαίκτες και προπονητής της Σάλκε, καθώς και ο γερμανικός Τύπος, μετά την εξαιρετική εμφάνιση του 18χρονου αμυντικού στη νίκη με 2-0 επί της Μπενφίκα για το Champions League. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Φέλιξ Μάγκατ και ήταν εκ των κορυφαίων, αν όχι ο καλύτερος, των δευτεραθλητών Γερμανίας.





«Είναι πολύ μεγάλο ταλέντο. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι και συνέβαλε αποφασιστικά στο να διατηρήσουμε το μηδέν στα μετόπισθεν», δήλωσε ο Γερμανός προπονητής, που δεν συνηθίζει να εγκωμιάζει δημοσίως τους ποδοσφαιριστές του.

Το καπέλο στον αμυντικό από την Κατερίνη έβγαλε και ο παρτενέρ του στο κέντρο άμυνας της Σάλκε χθες, Κριστόφ Μέτσελντερ. «Έκανε εξαιρετική εμφάνιση και μας βοήθησε πολύ στην άμυνα. Είναι αξιοθαύμαστο πώς ένας παίκτης στα 19 του χρόνου στάθηκε τόσο καλά σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Χαίρομαι πολύ για αυτόν», είπε ο διεθνής Γερμανός στόπερ, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η τοποθέτηση του τερματοφύλακα των νικητών, Μάνουελ Νόιερ. «Ο Παπαδόπουλος είχε πολύ καλή απόδοση. Από τέτοια παιχνίδια και τέτοιες εμφανίσεις κερδίζει αυτοπεποίθηση. Πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά», είπε ο γκολκίπερ της εθνικής Γερμανίας.

Αυτή ήταν η τρίτη επίσημη συμμετοχή του Κυριάκου Παπαδόπουλου με τη Σάλκε. Είχε χρησιμοποιηθεί σαν βασικός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στο Αμβούργο, αλλά δεν είχε καταφέρει να ανταποκριθεί σε ρόλο μεσοαμυντικού και αντικαταστάθηκε στο 49’. Στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής με το Ανόβερο είχε περάσει σαν αλλαγή στις καθυστερήσεις κι έκτοτε ήταν εκτός αποστολής. Οι απουσίες στην άμυνα της Σάλκε τού έδωσαν την ευκαιρία να χρησιμοποιηθεί στη φυσική του θέση και τα κατάφερε περίφημα. 



www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου