LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

7/9/10

Η ώρα του «τρομοκράτη»


Με τον μάνατζερ του Ραφίκ Τζεμπούρ αναμένεται να συναντηθεί το μεσημέρι της Τρίτης ο πρόεδρος της ΑΕΚ, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα του συμβολαίου του Αλγερινού. Αισιοδοξία για Μάκο και Μανωλά στην «Ένωση».
Η ώρα της... αλήθειας για τον Ραφίκ Τζεμπούρ έφτασε, αφού το μεσημέρι ο μάνατζερ του Αλγερινού επιθετικού, Γιάννης Λυπημένος, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΑΕΚ Σταύρο Αδαμίδη, ώστε να συζητηθεί το θέμα της ανανέωσης του 25χρονου άσου.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει προτείνει συμβόλαιο μέχρι το 2013 στον 25χρονο άσο με ετήσιες αποδοχές 700.000 και μπόνους με τα οποία το ποσό φτάνει ή ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ, ενώ προτείνεται και ρήτρα 4 εκατομμυρίων ευρώ.
Οι πρώτες επαφές που είχαν γίνει τον περασμένο μήνα είχαν αφήσει αισιόδοξα μηνύματα, ωστόσο στην πατρίδα του λεγόταν ότι δεν βιάζεται να υπογράψει στον «Δικέφαλο», αφού ίσως στο μυαλό του υπάρχει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού.
Ο Τζεμπούρ αναμένεται να έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ενώ κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τον Νάτσο Σκόκο, ο οποίος θα απαντήσει επίσης στην πρόταση της ΑΕΚ για ανανέωση τις επόμενες μέρες.


Κερδίζουν έδαφος Μάκος και Μανωλάς


Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι αισιόδοξοι σχετικά με την κατάσταση του Γρηγόρη Μάκου και Κώστα Μανολά.
Η θεραπεία και των δύο εξελίσσεται ικανοποιητικά και πιθανότατα προλαβαίνουν το ματς της δεύτερης αγωνιστικής σε αντίθεση με τον Νίκο Γεωργέα, που ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης.
Παράλληλα, οι εργομετρικές εξετάσεις των Νασούτι και Πατσατζόγλου έδειξαν ότι θα χρειαστούν δύο εβδομάδες για να αποδώσουν σε διάρκεια 90 λεπτών.
Από την Τετάρτη στις προπονήσεις επιστρέφουν οι διεθνείς Καφές, Γιάχιτς, Μπερνς και Γκέντσογλου.
Tέλος, ίσως και μέσα στην ημέρα να υπογραφεί ο εσωτερικός κανονισμός. Οι παίκτες έχουν συμφωνήσει με τη διοίκηση, που πρότεινε αύξηση στο πριμ πρωταθλήματος και το οποίο κυμαίνεται στα 2,5 εκατ. ευρώ αλλά κατάργηση των πριμ νικών σε τετράδες αγώνων.
Πλέον θα πριμοδοτούνται κάποια αποτελέσματα κατά την κρίση της διοίκησης.




www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου