LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

3/9/10

Μπουρούσης: "Όλοι μας κράζουν..."


Αποφασισμένοι για νίκη κόντρα στην Ισπανία εμφανίστηκαν οι Έλληνες διεθνής στις δηλώσεις τους μία ημέρα μετά την ήττα με την Ρωσία.

Ο Μπουρούσης στάθηκε στην κριτική και την πίεση που ασκείται στην ομάδα, ενώ από την πλευρά του ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε πως αυτή η ομάδα απαιτεί τον σεβασμό όλων για τις επιτυχίες που έχει προσφέρει.

Γιάννης Μπουρούσης: "Έχουν πέσει όλοι πάνω μας και μας κράζουν, αλλά ήρθε η ώρα να μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο. Δεν παίζουν ρόλο οι απουσίες των Ισπανών αφού και εμείς έχουμε απουσίες. Εγώ παίζω με ένα χέρι όπως προβλήματα έχουν και ο Αντώνης με τον Σοφοκλή. Όσοι παίξουν θα τα δώσουν όλα στο παρκέ και θα παλέψουν. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι θα παίξουν ρόλο το πάθος και η δύναμη".
Για τον Μπλατ: "Απορώ πως ένας προπονητής που κέρδισε ένα ματς βγαίνει και κάνει τέτοιες δηλώσεις".
Για τον Τάνιεβιτς: "Πως γίνεται να έρχεται στον πάγκο και να μας κριτικάρει. Ακόμα και όταν τελείωσε το παιχνίδι ήρθε ξανά και μας την είπε. Δεν μπορώ να το καταλάβω πως γίνεται αυτό".
Βασίλης Σπανούλης: "Δεν έχουμε χαλαρώσει. Για να προχωρήσεις σε μία μεγάλη διοργάνωση πρέπει να κερδίσει μεγάλα ματς είτε αυτό γίνει νωρίς είτε αργά. Η ομάδα απαιτεί σεβασμό γιατί έχει φέρει μεγάλες επιτυχίες. Είμαστε υπερήφανοι που παίζουμε και έχουμε υψηλούς στόχους για ένα μετάλλιο ή την τετράδα.

Η Ισπανία είναι μία μεγάλη ομάδα όμως έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα μία από τις δύο ομάδες θα αποκλειστεί. Ελπίζω να είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε στο τέλος".


www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου