LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

28/9/10

Αποχώρησε ο Ιμπαγάσα. «Φωτιές» ο Νέμεθ.

Με κάποιες μικροενοχλήσεις αποχώρησε από την πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού ο Άριελ Ιμπαγάσα, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.




Ο Αργεντινός άσος συνέχισε με πρόγραμμα στο γυμναστήριο κάι αύριο αναμένεται να δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά.
Άλλωστε, στη σημερινή προπόνηση στου Ρέντη, η οποία ήταν ανοικτή για τα ΜΜΕ, ο Ουρτάδο άρχισε με πρόγραμμα αποκατάστασης και στη συνέχεια προσπάθησε να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Οι ενοχλήσεις ωστόσο δεν υποχώρησαν και επέστρεψε στο γυμναστήριο, όπως ο Ιμπαγάσα.
Όπως έχουμε γράψει από χθες, ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο ιατρικό τιμ τού Ολυμπιακού δεν θέλουν να πιέσουν τον Ισπανό άσο να επιστρέψει στις υποχρεώσεις τού συλλόγου, αφού έτσι κι αλλιώς μετά το ματς εναντίον τού Ολυμπιακού Βόλου υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα.  
«Φωτιές» ο Νέμεθ 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προπόνηση έλαβε χώρα ειδικό διαμορφωμένο οικογενειακό διπλό. ΟΕρνέστο Βαλβέρδε μάζεψε στο κέντρο του παίκτες και τους χώρισε σε δύο ομάδες (μπλε και η κόκκινους). 

Οι «μπλε» ήταν οι: Πάρντο, Φετφατζίδης, Μέλμπεργκ, Πάντελιτς, Γκαλίτσιος, Ριέρα, Τοροσίδης, Ντουντού, Χολέμπας, Νέμεθ, Ποθάνκο (για να συμπληρώσουν 10άδα), ενώ οι «κόκκινοι»: Νικοπολίδης, Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μιραλάς, Φουστέρ, Μήτρογλου, Μοντέστο, Ρόμενταλ, Γ. Παπαδόπουλος, Ζαϊρί, Ποτουρίδης. Την θέση του Νικοπολίδη πήρε μετά ο Μέγιερι. 

Τρία γκολ πέτυχε ο Ούγγρος Νέμεθ, που είχε πολύ καλή παρoυσία, από δύο οι Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Μοντέστο και από ένα οι ΦουστέρΜιραλάςΜπράβο και Χολέμπας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου