LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

25/9/10

Το πρόγραμμα στην Τουρκία

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσει ο Ολυμπιακός στην Τουρκία και αντί της Γαλατασαράι θα αντιμετωπίσει την Ολίν Ερντινέ.

Από τη στιγμή που η Γαλατασαράι δήλωσε κόλλημα για το προγραμματισμένο φιλικό ματς με τον Ολυμπιακό, οι ιθύνοντες του ελληνικού συλλόγου έψαξαν και βρήκαν άλλη ομάδα.

Ο λόγος για τη νεοφώτιστη Ολίν Ερντινέ, την οποία θα αντιμετωπίσει η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς στις 27 του μήνα.
Στη συνέχεια, θα αγωνιστεί στο τουρνουά της Μπάνβιτ το οποίο θα διεξαχθεί από τις 29 του μήνα έως τις 2 Οκτωβρίου.

Εκεί, οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν την διοργανώτρια Μπάνβιτ, την Ούλκερ/Φενέρμπαχτσε (πρωταθλήτρια Τουρκίας), την Τουρκ Τέλεκομ, την Τράμπζονσπορ και τη Ρόμα από την Ιταλία.

Στις 3 Οκτωβρίου, η ομάδα του Ίβκοβιτς θα παίξει κόντρα στην Εφές Πίλσεν στην Κωνσταντινούπολη, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της στη γειτονική χώρα με ένα ακόμα δυνατό παιχνίδι. 

Πάντως, ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ποιοι παίκτες θα ακολουθήσουν την αποστολή στην Τουρκία, εκτός από τον σίγουρο Παναγιώτη Βασιλόπουλο ο οποίος συνεχίζει τη θεραπεία του. Αμφίβολος είναι και ο Μπουρούσης ο οποίος είναι πολύ πιθανό να μείνει στη χώρα μας για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του, προκειμένου να... γλυτώσει το νυστέρι.

www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου