LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

28/9/10

Με Κατσουράνη στόπερ

Σε σκέψεις βρίσκεται ο Νίκος Νιόπλιας ενόψει της αναμέτρησης με την Κοπεγχάγη το βράδυ της Τετάρτης (29/09, 21:45), κυρίως για το πώς θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι "πράσινοι" στην άμυνα.







Ο Έλληνας τεχνικός, που για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα στερηθεί των υπηρεσιών του τραυματία Σεντρίκ Καντέ, σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στο κέντρο της άμυνας τον Κώστα Κατσουράνη.


Ο διεθνής μέσος αναμένεται να αποτελέσει παρτενέρ του Γιόσου Σαριέγκι, αφού ο Νιόπλιας έχει συνειδητοποιήσει πως ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και μάλλον θα προτιμήσει να τον αφήσει στον πάγκο.

Άλλωστε οι Σαριέγκι-Κατσουράνης έχουν αγωνιστεί ως αμυντικό δίδυμο και κατά τη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου και μάλιστα κάποιες φορές απόλυτα επιτυχημένα.

Σημαντικό για τον Παναθηναϊκό είναι και το γεγονός πως οι Δανοί θα αγωνιστούν με μοναδικό προωθημένο τον Νταμ Ν'Ντόι, το προσωπικό μαρκάρισμα του οποίου θα αναλάβει ο Βάσκος.

Εκτός από αυτό το ενδεχόμενο, ο Νιόπλιας εξετάζει την περίπτωση να μεταφέρει στο κέντρο της άμυνας τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος είχε αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση στο β' ημίχρονο του αγώνα με την Καβάλα. Πάντως η περίπτωση αυτή συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες.



www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου