LIVE SCORE


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

24/12/10

Λόπες: "Κολακευτικά όσα γράφονται για ΟΣΦΠ"

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο μεσοεπιθετικός της Θέλτα, Άλεξ Λόπες, νιώθει κολακευμένος σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται στη λίστα του Ντάρκο Κοβάσεβιτς.




Συγκεκριμένα, η "Atlantico Diario" γράφει ότι "ο Ολυμπιακός, που ηγείται άνετα στο ελληνικό πρωτάθλημα και προπονητής του είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε ψάχνει για έναν μεσοεπιθετικό τη χειμερινή περίοδο και το προφίλ του Άλεξ ταιριάζει στα χαρακτηριστικά που θέλει ο προπονητής".

Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει επίσης ότι: "Αρκετά ελληνικά Μέσα αυτές τις μέρες εμφανίζουν το όνομα του Άλεξ στη λίστα του πρώην παίκτη της Γιουβέντους και της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος εργάζεται ως σκάουτερ στον Ολυμπιακό".

Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να γνωρίζει για το επικείμενο ενδιαφέρον των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος και δηλώνει ότι "είναι κολακευτικό ότι ένας σύλλογος αυτού του επιπέδου ενδιαφέρεται για σένα, αυτό σημαίνει ότι κάνεις καλά τη δουλειά σου", ωστόσο στη συνέχεια παραδέχτηκε πως:

"Υπάρχουν απλά φήμες, αλλά σε όλους μας αρέσει να συσχετίζεται το όνομά μας με καλές ομάδες. Σε βοηθάει να συνεχίζεις να δουλεύεις, επειδή σε κάνει να συνειδητοποιείς ότι κινείσαι προς τη σωστή κατεύθυνση".

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Θέλτα, ο ίδιος ξεκαθάρισε: "Η σκέψη μου είναι ότι δεν θέλω να φύγω από την Θέλτα επειδή είμαι μια χαρά. Είναι ολοφάνερο, όμως, ότι αν έρθει κάποια πρόταση, ο σύλλογος θα εξετάσει αν είναι η καλύτερη γι αυτόν και θα την εκτιμήσει αναλόγως".

Πάντως, στην περίπτωση που οι "ερυθρόλευκοι" κινηθούν για την απόκτηση του 22χρονου ποδοσφαιριστή θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η ρήτρα στο συμβόλαιό του ανέρχεται στα 10.000.000 ευρώ - σύμφωνα πάντα με το ισπανικό δημοσίευμα.

Μάλιστα, ο σύλλογος της Γαλικίας έχει προτείνει συμβόλαιο ανανέωσης στον Λόπες, με τον ίδιο να σχολιάζει για την προοπτική να παραμείνει στην ομάδα που αγωνίζεται τώρα:

"Ο σύλλογος έχει κάνει μια πρόταση και 'γω από την πλευρά μου μια αντιπρόταση. Γίνεται μια  διαπραγμάτευση και τίποτα δεν έχει χαλάσει. Προτιμώ να απομονώσω αυτά τα θέματα επειδή υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στη Θέλτα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου